Cursus 'Ik hou van mijn lijf'


Help, ik wil afvallen maar dat lukt niet!

Ook wel eens een dieet geprobeerd?  Of twee, drie, allemaal? Jezelf uitgehongerd, jezelf elk heerlijks ontzegt, tot je op het gewicht was dat je nastreefde? En na maanden van afzien en na al dat harde werk, hield je het niet vol, kwamen de kilo's er weer hard hollend aan. Weer gefaald!

Ben je daar ook zo klaar mee?

Neem vandaag dan de eerste stap:

Besluit om nooit meer te diëten.

Wat als het anders kan? Liever, leuker? Zou je dat dan kiezen? Als het antwoord ja is, lees dan verder op deze pagina, of geef je op voor mijn cursus 'Ik hou van mijn lijf'


Deze site is onder constructie. Zeer binnenkort zal hier de online cursus 'Ik hou van mijn lijf' komen te staan.

Heb je interesse? Stuur dan een mail!

Bijgewerkt op 29-5-2020