Happy Mirror programmaDank je, dat je je weg hier naartoe hebt gevonden!

Dat je dit leest, houdt in, dat je uit die vicieuze jojo cirkel wilt stappen.

Er is 1 reden waarom je niet blijvend je gewicht verliest (en in die jojo cirkel terecht komt) en dat is, omdat je vindt dat je MOET afvallen. Of dat nu is omdat je jezelf niet mooi genoeg vindt, omdat je te hoog cholesterol, suiker of andere ziektes hebt. Zodra je vindt dat je MOET afvallen, kun je het niet volhouden.

Dat MOETEN, daar moet  :-)  je dus van af.

Je WILT naar een situatie, waarin je voor jezelf WILT zorgen en dat je daardoor, als vanzelf, afvalt. En dat kan echt. Ik ben het levende voorbeeld. En dat is de reden, dat ik het Happy Mirror programma heb gemaakt.

Wil je weten, hoe dat werkt, lees dan hieronder verder.

Groetjes, Sandra


In het Happy Mirror Programma leer je in 11 lessen, hoe je dat kunt doen.

Wat leer je in deze lessen?

 

Om af te vallen heb je een andere Mindset nodig. En dat vraagt moed. Want, ook al willen we graag dat gewicht verliezen, iets nieuws proberen, valt buiten onze comfortzone.

 

Ons brein houdt ervan, dat dingen hetzelfde blijven. Zelfs als het een onveilige, of ongezonde situatie is. Jouw brein heeft één doel en dat is jou in leven houden. En een bekende situatie, is veiliger dan een onbekende situatie.

Voor je brein dan.

Je leert in het Happy Mirror programma dan ook, hoe je je brein tevreden houdt en toch iets nieuws kunt proberen.

Jouw lichaam is belangrijker dan je denkt.

Stel: jouw lichaam doet precies wat je tegen haar zegt.

Wat zeg jij tegen je lichaam? (Je moet afvallen, gewicht verliezen!) 

Wat je daarmee eigenlijk zegt, is: ik ben te dik (anders zou je geen gewicht willen verliezen) En jouw lichaam doet precies wat jij zegt. 'Oké, ik ben te dik.'

En ik schrijf het hier een beetje grappig maar het is wel precies wat er gebeurt.

Je leert in het Happy Mirror programma op een andere manier kijken en omgaan met je lichaam.

Als je overgewicht hebt, is er vast ooit iemand geweest, die nèt iets te hard achter je rug daar commentaar op had. Of niet eens achter je rug om. Sommige mensen zeggen gewoon in je gezicht dat ze een probleem hebben met hoe je er uit ziet. Je kan dan wel in de grond zakken van schaamte.

 

Want dat is wat je geleerd hebt. Je hebt ergens onderweg het gevoel opgepikt, dat je minder bent dan anderen. Dat wat ze zeggen waarheid is en langzamerhand ben je dat tegen jezelf gaan zeggen. Je laat misschien wel mensen over je  heen lopen, cijfert jezelf weg en maakt jezelf onbelangrijk. Misschien ben je er zo goed in geworden, dat mensen je niet zien staan, zelfs tegen je aanlopen of niet aan jou denken, als er wat besloten moet worden.

 

Je durft je eigen ruimte niet meer in te nemen. Die energie die jij uitstraalt, die andere mensen uitstralen heeft invloed. Invloed op ons lichaam en ons brein.

En grote kans, dat je vaak weet wat mensen over je zeggen of denken. Dat je gevoelig bent voor sfeer en je omgeving.

 

In het Happy Mirror programma leer je om te gaan met die energie. Je eigen plaats in te nemen en wat dat betekent voor jouw lichaam en je zelfvertrouwen.

Dus: Je bent nu op een bepaald punt in je leven. Je kunt je vast een voorstelling maken, hoe je wilt dat je toekomst er uitziet. We noemen het voor het gemak even punt A en punt B. De grote vraag is nu: hoe kom je van punt A naar punt B? Met gemak. Met liefde voor jezelf. Met zelfvertrouwen.

 

Ik noem dit gedeelte in het programma het 'leren creëren'. Je leert niet alleen hoe dat nou precies werkt maar ook hoe jij dat zelf in de vingers krijgt. Want ja, jij kan dat. En misschien denk je nu van niet maar daar komt die Mindset weer om de hoek zetten. Als je nu niet gelooft, dat jij dat kan. Dan is dat oké.

Kun je tegen jezelf zeggen 'Ik kan het nóg niet en heel misschien is er iets mogelijk, dat ik nog niet weet'?

 

We doen even een klein experiment.

Sluit zo meteen je ogen en stel je voor,

dat je alles zou kunnen creëren wat je wilt. Hoe ziet dat er uit?

Hoe voelt dat? Wat ben je aan het doen, op dat moment?

 

Hoe anders voelt het, daar te zijn (Punt B) ten opzichte van waar je nu bent (Punt A)? Het zijn niet zozeer je gedachten, als wel je gevoel dat anders is.

En omdat jij je anders voelt, ben je anders, doe je anders en maak je andere keuzes. En dat leer je in het Happy Mirror programma.

Meld je hier aan en verander jouw toekomst.

 

Waar je geweest bent, kun je niet veranderen.

Je kunt wel kiezen voor iets anders dan wat je al kent.